Patrickstrijards.nl
Image default
Gezondheid

Uw chronische krachten verlicht met fysiotherapie in Roosendaal

Voor fysiotherapie in en om Roosendaal bent u bij De Molenbeek aan het juiste adres. Het team van gediplomeerde fysiotherapeuten zet zich in om al uw klachten te verhelpen. Naast fysiotherapie kunt u hier ook terecht voor oedeemtherapie en manuele therapie. Ongeacht uw klacht wordt er zorgvuldig gekozen voor de optimale behandelwijze. Daarbij staat uw herstel met het oog op de lange termijn centraal.

Bespreek uw klachten tijdens uw persoonlijk intakegesprek

Als u al even met een klacht rondloopt, wordt het waarschijnlijk tijd dat u deze door een expert laat onderzoeken. Blijft uw pijn aanhouden? Maak dan gelijk een afspraak bij De Molenbeek. Zo hoeft u voor fysiotherapie Roosendaal niet uit! Voor een eerste intakegesprek neemt u contact op met een van de medewerkers van de praktijk. Zij nemen uw klacht met u door en gaan op zoek naar de mogelijke oorzaak. Vervolgens zullen zij een persoonlijk behandelplan opstellen en met u doornemen. Aan het slot van de intake maken zij met u een vervolgafspraak, waarop de behandeling zal beginnen. U zult dezelfde therapeut hebben voor al uw behandelingen. Uw voortgang zal door hem of haar nauwlettend in de gaten worden gehouden.

Voor welke klachten kunt u langskomen?

Patiënten komen naar Fysiotherapie De Molenbeek voor onder andere de volgende klachten:

  • Spier- en gewrichtspijn
  • Stijve ledematen
  • Chronische vermoeidheid
  • Bewegingsbeperkingen
  • Evenwichtsstoornissen

Lijdt u onder een van bovengenoemde klachten? Maak dan een afspraak voor fysiotherapie in Roosendaal. De Molenbeek neemt uw klachten zeer serieus en zorgt ervoor dat u altijd een professionele dienstverlening kunt verwachten. Wellicht worden de eerste reeks behandelingen wel gedekt door uw aanvullende zorgpolis. Controleer dit alvorens de behandeling te beginnen wel bij uw zorgverzekeraar. Neem bij uw intakegesprek altijd uw verzekeringspas- of polis mee zodat uw verzekeringsdeclaratie onmiddellijk doorgevoerd kan worden! Voor chronische pijn, voortdurende klachten en langdurige kwalen kunt u altijd goed terecht bij Fysiotherapie De Molenbeek in Roosendaal.

https://fysiotherapie-molenbeek.nl/