Patrickstrijards.nl
Image default
Aanbiedingen

Hoe krijg ik een hogere positie in Google?

Jouw website zit goed in elkaar, maar er is één groot probleem: slechts weinig klanten weten je website te vinden. De reden hiervoor is duidelijk: jouw posities in Google zijn nog niet goed genoeg. De oplossing hiervoor is lastig, tenzij je in zee gaat met iemand die hier veel verstand van heeft. In deze blog leggen we je uit hoe je hoger in Google met Traffic Today komt! 

Wat doet Traffic Today?

Traffic Today is een marketingbureau met een specialisatie op online marketing. Dit betekent dat elke dienst die relevant is aan het internet door ze bestudeert, geleerd en gespecialiseerd wordt. Wil jij een hogere positie in Google, dan is het dus ook niet raar wanneer je keuze op een online marketing bureau als Traffic Today valt. Ze kunnen je helpen met de volgende soort diensten, die jou hoger in Google brengen:

  • SEO: met deze dienst, die ook bekend staat als zoekmachine optimalisatie, pas jij je website aan volgens de factoren die Google hanteert om een website te beoordelen. Zo scoor je eenvoudig hoger in de zoekresultaten!

  • SEA: je kunt ook betalen voor de hoogste plekken in Google, namelijk door te adverteren. Met SEA doe jij dit: je onderzoekt op welke zoekwoorden je moet adverteren, hoeveel budget je hiervoor moet vrijmaken en of dit slim is qua concurrentie.

  • Linkbuilding: wil jij inspringen op de wens van domeinautoriteit en conversieratio van Google, dan werk je met linkbuilding richting beide! Of je ervoor kiest om deel uit te maken van een netwerk of je je meer richt op je interne structuur is aan jou.

  • En nog veel meer!

Werken volgens een strategie

Het fijne aan werken met een Digital Agency als Traffic Today is dat je niet blindelings te werk gaat. Er wordt namelijk altijd begonnen met een stap terug: uit onderzoek blijkt wat er nodig is in jouw situatie. Niet alleen wordt er gekeken naar je huidige handelingen, maar ook naar je branche en je concurrenten, zodat de kansen vanzelf ontstaan. Hier vorm je een strategie omheen, waarin je doelstellingen formuleert en een stappenplan. Zo werk je gericht en weet je precies welke diensten je gebruiken moet!

Benieuwd?

Lijkt jou dit wel wat, neem dan gelijk een kijkje op de website van Traffic Today en zoek contact met ze! Hun marketeers helpen je graag. 

 

https://traffictoday.nl/