Patrickstrijards.nl
Image default
Architectuur

Een vlakke lichtstraat

Een vlakke lichtstraat is een optie voor woningen met een platte dak waar het mogelijk is om zo een constructie op neer te zetten. Als je wil weten of dit mogelijk is zul je eerst een offerte moeten aanvragen waarna een experts langskomt om te bekijken wat er mogelijk is.

Veel mensen kiezen voor een vlakke lichtstraat omdat het er mooier uitziet zowel van binnen als buiten de woningen. Het verloop van de vlakke lichtstraat is meer esthetisch voor het oog en de manier waarop het licht binnen laat meer verdeeld. Het is dan ook geen verassing dat veel mensen kiezen voor deze optie maar een experts zal eerst moeten kijken of het mogelijk is. 

De eerste stap is het aanvragen van een offerte en hiervoor zal het bouwbedrijf een experts op pad sturen. De expert komt kijken naar de woning en het dak om te kijken of het mogelijk is om een vlakke lichtstraat te bouwen. De experts zal ook kijken welke maten er allemaal mogelijk is en welke andere opties er eventueel zijn. Al deze opties worden met de bewoners besproken waarna er een offerte wordt opgemaakt. Als in deze onderdeel alles goed gaat en er akkoord word gegaan met de offerte kan het werk al snel beginnen.