Patrickstrijards.nl
Image default
Winkelen

Een vlaggenmast gebruiken als kerstverlichting? Dat doe je zo!

De feestdagen staan ​​voor de deur en als je op zoek bent naar een manier om te versieren, waarom probeer je dan niet een vlaggenmast kerstverlichting? Met deze tips kan je prachtige kerstdecoraties maken waar iedereen in de buurt van kan genieten.

Je garagedeur versieren

Je kunt de lampen gebruiken om je hele garagedeur te bedekken. Je kunt ook een paar plaatsen op je garagedeur kiezen en deze omlijnen met lichten, randen of zelfs een sterrenpatroon creëren. Daarnaast kun je een krans maken met je vlaggenmast kerstverlichting.

Maak een overkapping

Voor degene die een terras hebben, gebruik je vlaggenmast kerstverlichting om een ​​luifel boven je tafel te creëren. Heb je een vuurplaats in de achtertuin? Maak er dan een overkapping voor met je vlaggenmast kerstverlichting. Je kunt ze ook gebruiken om aan bomen of struiken te hangen als je je tuin optimaal wilt versieren voor de feestdagen. Je moet er gewoon voor zorgen dat het gebied dat je verlicht, voldoende ruimte heeft, zodat er ruimte is tussen elke streng kerstlicht. Dit helpt om kortsluiting te voorkomen. Als je niet genoeg ruimte hebt voor dit soort opstelling, probeer ze dan in plaats daarvan onder de dakrand van de buitenmuren van je huis te plaatsen.

Maak een boog

Je kunt de lichten gebruiken om een ​​kader rond de deuropening te maken. Hang ze vervolgens met haken of spijkers aan het plafond en laat ze aan weerszijden van de ingang rusten. Dit zorgt voor een elegante en feestelijke entree die gasten tijdens de feestdagen in jouw huis verwelkomt. Als je een grote spiegel in huis hebt, overweeg dan om er kerstlampjes omheen te hangen. Je kan kerstverlichting ook gebruiken als een eenvoudige lijst voor kleinere spiegels, zoals die in badkamers of kleedkamers. Het is een geweldige manier om wat licht toe te voegen op plaatsen waar nog geen licht is. Je moet er alleen voor zorgen dat je ze niet te dicht bij elkaar hangt, anders kunnen ze er “vol” uitzien in plaats van feestelijk.

Gebruik ze om een ​​ingang te schetsen

Je kan je vlaggenmast kerstverlichting ook gebruiken om de ingang van je huis of bedrijf te versieren. De beste manier om dit te doen is door ze net onder de bovenkant van je deurkozijn te hangen, zodat ze zichtbaar zijn als mensen ernaar opkijken. Als je geen deurkozijn hebt, hang ze dan iets hoger dan ooghoogte aan elke kant van je deuropening. Op deze manier zijn ze zichtbaar wanneer iemand uit beide richtingen nadert. Dit is ook een uitstekende manier om te decoreren als je een trap naar je voordeur hebt. Nogmaals, zorg ervoor dat de lampen net onder de plek hangen waar mensen naar zullen kijken. Ongeveer 15 cm boven ooghoogte zou in de meeste gevallen voldoende moeten zijn. Voel je echter vrij om het aan te passen op basis van je eigen voorkeur.

Maak een krans

Een krans is een eenvoudige decoratie die met lichtjes kan worden gemaakt. Als je geen vlaggenmast aan je voordeur hebt, kan dit de perfecte optie zijn. Je kan ook verlichting gebruiken om een ​​krans bij de achterdeur te versieren.

Voeg verlichting toe aan je brievenbus

Om lampen aan je brievenbus toe te voegen, zorg je er eerst voor dat de brievenbus schoon en droog is. Bevestig vervolgens de lichtslinger met ritssluitingen of draad. Sommige brievenbussen hebben sleuven voor het bevestigen van draden, dus als je het geluk hebt, kun je deze stap overslaan. Het aantal snoeren hangt af van het aantal lampjes dat je aan elke kant wilt hebben. De sleutel hier is om het niet te overdrijven, dus drie of vier zou voldoende moeten zijn.

Creëer een magische kerst tuin

Je kan je vlaggenmast verlichting ook gebruiken om een ​​magische tuin te creëren. Om dit te doen, moet je de lampen op bomen en struiken plaatsen. Je kan witte lampjes gebruiken voor een winterse look of rode lampjes voor een feestelijke. Je kunt ook blauw of geel gebruiken als je het romantisch of gezellig wilt hebben.

Versier bomen en struiken

Als je bomen en struiken in je tuin hebt, overweeg dan om er lampen aan toe te voegen. Zorg ervoor dat de lampen veilig zijn voor bomen en struiken door laagspannings-LED’s of modellen op zonne-energie te gebruiken. Als je niet weet hoe je dit soort lampen in de boom moet installeren, raadpleeg dan een elektricien voordat je zelf aan het werk gaat. Je kan planten ook versieren met vlaggen en spandoeken. 

Rijg ze vanaf de daklijn van je huis

Het gebruik van de kerstverlichting van de vlaggenmast om de dakrand van je huis te versieren, is een geweldige manier om de buitenkant van je huis wat feestvreugde te geven. Je kan ze ook gebruiken als accentverlichting op een dakoverstek, of zelfs rond de schoorsteen. De sleutel tot het installeren van vlaggenmast-kerstverlichting is om ervoor te zorgen dat de draden stevig zijn bevestigd, zodat ze niet losraken en eraf vallen. Dit kan worden gedaan door elke draad om een ​​spijker of schroef te wikkelen.

Wikkel ze rond leuningen op de veranda

Maak een krans met lichtjes en hang deze tijdens de kerst aan de voordeur van je huis. Dit is geweldig voor degenen die niet veel ruimte in hun tuin hebben, maar toch het kerstgevoel in hun leven willen creëren met kerstverlichting. Je kan dit idee ook gebruiken als een manier om ’s avonds gasten in je huis te verwelkomen als ze komen eten of drinken.

Besparen op kerstverlichting? Zo pak je dat aan.