Patrickstrijards.nl
Image default
Industrie

Bij dit bedrijf kiest u voor nieuwe of gebruikte betonplaten

Van Ooijen Betonplaten in Elst begrijpt dat het aanschaffen van nieuwe betonplaten een grote investering is, zeker wanneer u het beton nodig heeft voor een tijdelijk project. Dit bedrijf wil u daarom tegemoet komen. Door gebruikte betonplaten of -blokken te kopen of huren in plaats van nieuwe betonplaten, spaart u het milieu en bespaart u geld. Deze duurzame oplossing is met name geschikt voor het tijdelijk gebruik van betonnen producten zoals bij een evenement of bij wegwerkzaamheden. Bovendien worden alle gebruikte betonplaten gecontroleerd voordat u ze kunt kopen of huren. Zo heeft u de garantie dat het beton dat u bij dit bedrijf aanschaft, van goede kwaliteit is. Als u benieuwd bent naar het actuele aanbod aan gebruikt beton, is het verstandig om contact op te nemen met een van de medewerkers van dit bedrijf.

Stapelblokken kopen in verschillende vormen en formaten

Heeft u voor uw project stapelblokken nodig? Deze betonnen blokken zijn op meerdere manieren inzetbaar. Stapelblokken zijn handig als bouwmateriaal voor bloembakken of een terras, maar u gebruikt ze ook eenvoudig als muur of andere afbakening zoals een wegafzetting. U koopt bij dit bedrijf betonblokken in verschillende formaten en bovendien zijn de blokken goedkoop. U kiest bij Van Ooijen Betonplaten in Elst onder andere voor een stapelblok met een afmeting van 160x40x80 met een tweenoksuitvoering of een blok van 80x80x40 met viernoksuitvoering.

Niet kopen maar huren

Het is bij dit bedrijf mogelijk om betonplaten en/of -blokken voor een korte of langere tijd te huren. Als u de blokken en platen maar tijdelijk nodig hebt, bespaart u geld wanneer u het beton huurt in plaats van koopt. Bovendien is het goed voor het milieu, want er hoeven zo minder betonplaten gemaakt te worden. Voordat dit bedrijf betonnen producten aan u uitleent, zullen hun medewerkers de producten uitvoerig controleren. Zo garanderen ze u dat de betonnen blokken en platen die u huurt van goede kwaliteit zijn.