Patrickstrijards.nl
Image default
Gezondheid

Shiatsu-therapie kan de behandeling zijn van een hernia zonder operatie

Bent u op zoek naar een behandeling van hernia zonder operatie? Dan kunt u gebaat zijn bij Shiatsu-therapie. Tijdens een Shiatsu behandeling wordt gewerkt aan het herstel van uw energiedoorstroming door middel van drukpunttherapie. Meridianen zijn de energiebanen in uw lichaam die gezamenlijk bijdragen aan geestelijk en lichamelijk welzijn. Een verstoring hierbinnen uit zich vaak in gezondheidsklachten. Bij een hernia kunnen pijnklachten zo hevig zijn dat het uw dagelijkse bezigheden onmogelijk maakt. Shiatsu behandelingen bevorderen het herstel van uw rugklachten, kunnen u pijnklachten op deze manier wegnemen en geven u energie. Daarbij kiest u met Shiatsu-therapie voor een behandeling van hernia zonder operatie.

Shiatsu-therapie kan ook helpen bij herstel na chemo en bestraling

Shiatsu-therapie kan naast een behandeling van hernia zonder operatie ook het herstel na chemo en bestraling stimuleren. Tijdens een chemokuur komen er gifstoffen in uw lichaam terecht die de tumor moeten doden. Maar deze stoffen hebben ook effect op de goede cellen in uw lichaam. Misselijkheid, futloosheid en een algeheel gevoel van malaise volgen vaak na chemo of bestraling. Met een Shiatsu behandeling kan het herstel na een chemo en bestraling gestimuleerd worden. Deze behandeling zorgt voor het terugvinden van de balans van de energiebanen in uw lichaam, en het verdwijnen van de gifstoffen. Dit resulteert in een toename van uw energie en een afname van uw klachten.

Gecertificeerde shiatsu behandelingen

Bent u geïnteresseerd in de behandeling van een hernia zonder operatie of het herstel na chemo en bestraling door Shiatsu behandelingen? Dan kunt u terecht in de Shiatsu praktijk van Maria van der Sar in Tilburg. Deze Shiatsu therapeut is erkend en gecertificeerd. Shiatsu-therapie wordt steeds vaker door zorgverzekeraars erkend in het kader van alternatieve geneeswijzen, waardoor de kosten van de therapie vergoed of deels vergoed kunnen worden. Dit is wel afhankelijk van uw specifieke verzekeringspolis, dus het is altijd verstandig dit bij uw zorgverzekeraar te controleren.