Patrickstrijards.nl
Image default
Gezondheid

Naar de tandarts om tanden te trekken onder narcose

Tanden trekken onder narcose is niet heel gebruikelijk. De tandarts kiest over het algemeen vaak voor een plaatselijke verdoving. Daarmee wordt de pijn van de behandeling weggenomen. Maar wat als u nu zo bang bent voor de tandarts, dat u een behandeling niet durft te ondergaan? Dan is tanden trekken onder narcose een oplossing. Bij Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer, een specialist op dit gebied, kunt u terecht met extreme angst voor de tandarts. Hier vindt u meer informatie over deze professional.

Tanden trekken onder narcose: hoe werkt het?

Wie veel angst heeft voor de tandarts, kan terecht bij de specialist. Hier worden de behandelingen speciaal afgestemd op de wensen van de patiënt. Ook voor extreme angst voor de tandarts kunt u hier terecht. Zo kan de behandeling die nodig is voor de gezondheid van uw gebit toch uitgevoerd worden. Voor veel mensen die bang zijn om naar de tandarts te gaan om een tand of kies te laten trekken, is het een oplossing als ze onder gehele narcose gebracht worden. Op die manier merkt u immers niets van de behandeling, die anders zoveel stress zou veroorzaken. De nadelen van volledige narcose – waarvan u toch even zult moeten herstellen – wegen daar voor veel mensen ruimschoots tegenop.

De kosten voor narcose bij de tandarts – wie betaalt?

De kosten voor een narcose bij de tandarts kunnen flink oplopen. Vergeleken met een normaal behandeling is het in alle gevallen duurder, want narcose is ingrijpend. Daar komen natuurlijk ook extra kosten bij kijken. De kosten voor narcose bij de tandarts moet u helaas zelf betalen. Verzekeringen dekken deze in de meeste gevallen niet. Wilt u meer weten over de kosten van narcose bij de tandarts, neem dan contact op met een specialist zoals Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.. Deze kan u meer vertellen over wat u kunt verwachten.