Patrickstrijards.nl
Image default
Banen en opleidingen

Magazijnbediende

Magazijnbediende

Jouw verantwoordelijkheden

 

Voor een grote technische speler zijn we op zoek naar een magazijnbeheerder met sterke organisatorische en communicatieve skills!

Binnen deze functie ben jij verantwoordelijk voor alle ontvangsten, interne plaatsingen en opslag van de goederen. Jij neemt het stockbeheer voor jouw rekening en zorgt voor een optimale bezetting van het magazijn. Waar nodig bestel je nieuwe onderdelen en zorg je ervoor dat deze tijdig geleverd worden. Daarnaast sta jij ook in voor de administratieve behandeling van alle inkomende en uitgaande goederen en zorg je tevens voor de verwerking van de gegevens in SAP. Jij werkt hierbij nauw samen met de collega’s van andere afdelingen en houdt hen ook voortdurend op de hoogte van eventuele wijzigingen binnen het logistiek departement.

 

Jouw profiel

Behaalde je een Bachelor, heb je reeds een eerste gelijkaardige ervaring opgedaan en ben je analytisch ingesteld? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken! Jij bent iemand die zeer nauwkeurig en overzichtelijk tewerk gaat en graag samenwerkt met andere interne afdelingen. Je kan jouw mannetje staan in elke situatie en denkt niet in problemen maar uitdagingen. Verder ben je iemand die pro actief werkt, collegiaal is ingesteld en graag verantwoordelijkheid opneemt. Aangezien je ook een groot stuk administratie op jou gaat nemen beschik je over een zeer goede kennis SAP of een ander ERP systeem. Naast het Nederlands is een goede kennis Engels en Frans ook aangewezen.

 

Ons aanbod

Je komt terecht bij een toonaangevende firma waarbij openheid en collegialiteit centraal staat. Er wordt hard gewerkt, maar er kan ook goed gelachen worden. Omwille van het zeer ruime takenpakket is er zeer veel plaats voor initiatief en eigen invulling. Je ontvangt hiervoor een heel mooi salarispakket met tal van voordelen en een flexibel uurrooster!

https://www.vindazo.be/vacatures/magazijnbediende.html