Patrickstrijards.nl
Image default
Gezondheid

Door deze chronische vermoeidheid behandeling komt u van uw klachten af

Ervaart u al langere tijd vermoeidheidsklachten waar u niet vanaf komt? Dan kan dit duiden op chronische vermoeidheid. Wanneer u al langer dan zes maanden moe bent zonder duidelijke oorzaak en rust niet helpt, kunt u hiervan spreken. Veel patiënten gaan naar de huisarts voor een behandeling van chronische vermoeidheid. Echter, in veel gevallen helpt deze behandeling niet of niet voldoende. Is dit bij u ook het geval? Dan is een behandeling op maat van een specialist wellicht dé manier om eindelijk van uw chronische vermoeidheid af te komen. Bij Revalis in Den Bosch kunt u terecht voor zo’n behandeling.

Hoe pakt deze specialist uw chronische vermoeidheid aan?

Als u besluit om met een deskundige behandeling voor chronische vermoeidheid te starten bij Revalis in Den Bosch, ondergaat u allereerst een aantal onderzoeken. Deze zijn noodzakelijk om uw mate van vermoeidheid in kaart te brengen en zo een persoonlijk behandelplan op te kunnen stellen. De initiële onderzoeken bestaan uit:

  • Een vragenlijst
  • Een kennismakingsgesprek met een behandelaar
  • Een fysiotherapeutische en psychologische controle
  • Resultatenbeoordeling door een revalidatiearts
  • Een eindgesprek met een behandelaar

Door middel van deze onderzoeken krijgt uw behandelaar een duidelijk inzicht in uw huidige situatie. Zo ontdekken ze wellicht de oorzaak van uw vermoeidheid, maar ook of er nog andere klachten gepaard gaan met uw chronische vermoeidheid. Al deze informatie wordt meegenomen in uw persoonlijke behandelplan. Na de behandeling voor chronische vermoeidheid van deze specialisten zult u zich fitter voelen en weer goed kunnen functioneren in de maatschappij.

Laat u behandelen door een specialist van dit bedrijf

Spreekt de persoonlijke behandeling voor chronische vermoeidheid van deze specialisten u aan? Bent u klaar om eindelijk van uw chronische vermoeidheid af te komen? Neem dan contact op met Revalis om een kennismakingsgesprek in te plannen. Hiervoor is een verwijzing van uw huisarts of andere behandelend arts van belang.

https://www.revalis.nl/