Patrickstrijards.nl
Image default
Woningen

Hypotheekadvies Gorinchem afsluiten

Na een lange zoektocht op Funda heb je jouw droomhuis gevonden. Nu kun je aan de slag met het regelen van je hypotheek. Je vraagt je misschien af hoe je dit het best kunt aanpakken. Heb je echt hypotheekadvies Gorinchem nodig? Of is het voordeliger om zelf je hypotheek te regelen, zonder advies? In dit artikel lees je meer over beide opties.

Execution only je hypotheek afsluiten

Heb jij voldoende financiële kennis? En weet je ook veel van hypotheken? Dan kun je ervoor kiezen om geen hypotheekadvies Gorinchem in deinst te nemen en een om je hypotheek execution only af te sluiten. Je beslist dan zelf welke hypotheek het beste bij je past, zonder dat je daarvoor hypotheekadvies Gorinchem inwint. Je moet dus zelf informatie verzamelen en hypotheken vergelijken. Eén van de grote voordelen van het zelf afsluiten van een hypotheek is dat het een stuk goedkoper is. Omdat je geen hypotheekadvies Gorinchem in de arm neemt, bespaar je op advieskosten. Vergeet echter niet dat er ook aan execution only kosten verbonden zijn. Je betaalt namelijk wel gewoon voor het afsluiten van je hypotheek. Bovendien weet je nooit of de uitgespaarde kosten wel opwegen tegen de eventueel hogere hypotheekkosten doordat je een beslissing neemt waar een adviseur je voor had kunnen behoeden.

Een beperkt aanbod

De meeste geldverstrekkers willen dat je je goed laat adviseren over je hypotheek, omdat het een te complex product is. Zij stellen hypotheekadvies Gorinchem verplicht. Kies je toch voor execution only? Dan kun je dus lang niet bij alle banken terecht. Zo weet je niet zeker of je de juiste hypotheek afsluit voor nu en in de toekomst. En dat kan je later duur komen te staan! Kies daarom eerder juist wel voor hypotheekadvies Gorinchem. Maak snel een afspraak voor het beste hypotheekadvies Gorinchem