Patrickstrijards.nl
Image default
Onderwijs

Het verhaal van Jolanda

Het verhaal van Jolanda. Jolanda (43) werkte al 15 jaar bij haar werkgever voor 12 uur per week. Ze wilde meer gaan werken, maar deze mogelijkheid was er bij haar werkgever niet. Ze besloot daarom de opleiding Administratief Medewerkster bij Fabius Opleidingen te gaan volgen om haar kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Zelfvertrouwen doet het goed op de arbeidsmarkt!

Via Google zocht ik een opleidingsinstituut dat betaalbaar en dicht bij huis was. Verder wilde ik niet te lang studeren en graag klassikaal. Dit alles vond ik bij Fabius Opleidingen. Voor mij een geluk bij een ongeluk ging de klassikale opleiding bij mij in de buurt niet door. Als alternatief werd mij een individuele lesvorm aangeboden. Een lot uit de loterij bleek later, omdat ik de opleiding in mijn eigen tempo kon doorlopen. Ik had niet alleen eerder mijn opleiding afgerond, maar kon ook gelijk doorstromen naar de opleiding Commercieel Medewerkster! Bovendien zat ik met leerlingen van andere opleidingen in de klas, waardoor ik ook wat mee kon pikken van die opleidingen.

Door de duidelijke en begrijpelijke taal in de boeken en niet te vergeten een docent (ik had docent Rudi) met enorm veel vakkennis, geef ik de opleiding een 9! Ik adviseer iedereen die wil gaan leren Fabius Opleidingen.

Niet alleen de opleiding maar ook mijn docent heeft mij enorm gestimuleerd bij het vinden van een nieuwe baan. Door zijn stimulans durfde ik mijn eerste brief te schrijven. Uiteindelijk ben ik uitgekozen uit 252 kandidaten. Ik was door mijn opleiding niet alleen zelfverzekerder bij het solliciteren, ik kon ook de geleerde gesprekstechnieken en taalgebruik goed toepassen! In mijn nieuwe baan heb ik voordeel van eigenlijk elk vakgebied uit mijn opleiding, van de softwareprogramma’s tot het gemak waarin ik nu informatie in mij opneem.

Overweeg je een opleiding te gaan doen? Het enige wat ik kan zeggen: DOEN! Het is leuk en het geeft je zelfvertrouwen en dat straal je uit!