Patrickstrijards.nl
Image default
Aanbiedingen

Echo in Alblasserdam

Een echo in Alblasserdam is altijd iets heel bijzonders. Al helemaal bij de eerste zwangerschap is het een heel bijzondere gebeurtenis. Je kunt immers goed naar je kindje kijken en een kloppend hartje zien. Dat is zo leuk! Mijn partner en ik hebben zo vaak naar de echo’s uit gekeken. Vooral naar de 8 weken echo en naar de echo waarin we zouden horen of het een boy of een girl is. Ik ben de verloskundigen zo dankbaar voor de echo’s van de zwangerschap.

Echo maken

Bij de Bakermolen kan je dus een echo maken. Daar worden alle echo’s gemaakt die tijdens de zwangerschap nodig zijn. Alle echo’s worden gemaakt door verloskundigen die hiervoor opgeleid zijn. Dit worden ook wel echoscopistes genoemd. Alle echoscopisten zijn ook zo ontzettend vriendelijk!

Sommige uitslagen van echo’s waren onzeker en ook wel zorgwekkend. Dat was echt niet fijn. Maar iedere verloskundige of echoscopiste heeft ons ontzettend goed bijgepraat en gerustgesteld. Daar ben ik heel erg dankbaar voor.

Geslachtsbepalende echo

Vooral de geslachtsbepalende echo was voor ons heel erg spannend. We hadden immers al 2 zoons, dus een dochter leek ons dus wel heel erg leuk. We waren een paar dagen voorafgaand aan de echo in Alblasserdam al onwijs zenuwachtig.

Natuurlijk is het geslacht niet heel belangrijk, maar wij zouden een dochter helemaal het einde. Gelukkig kwamen we er tijdens de 15 weken echo achter dat we ook daadwerkelijk een dochter krijgen. Zo onwijs leuk!

Van A tot Z

Ik ben thuis bevallen en dat verliep prima. Onze dochter Jules kwam zonder complicaties en kerngezond ter wereld. Meer konden we echt niet wensen. Bij deze verloskundigenpraktijk in Alblasserdam kun je altijd terecht. Voor een vertrouwen gevend woordje, voor handige tips en adviezen waar je mee verder kunt of voor een prenatale screening.

Ook na de bevalling hebben we de dames nog veel gezien. Ook de maande na haar geboorte konden we terecht bij de Bakermolen. De dames zijn zo lief! Ze bieden alles aan. Van A tot Z.

Header

Ben je zwanger en ben je op zoek naar een praktijk voor een echo in Alblasserdam? Neem dan echt contact op met de medewerkers van de Bakermolen. Ik ben enorm over ze te spreken.