Patrickstrijards.nl
Image default
Aanbiedingen

De perfecte gameavond: dit heb je nodig!

Versla je samen de tegenstander of ga je onderling de strijd aan? Een gameavond is hét recept voor een gezellige avond met vrienden. Of je nu allemaal bij elkaar bent, of op afstand gamet. We vertellen je in deze blog wat je nodig hebt om deze avond goed te laten verlopen!

 

Game laptop

Een goede laptop is erg belangrijk. De beste game ooit speelt alsnog niet goed af op een laptop die deze game niet aankan. Wanneer je gaat gamen op een oude en trage laptop is de lol er snel vanaf. Stel je voor: je zit net lekker te gamen en je laptop begint te haperen. Of nog erger, je laptop houdt ermee op. Dit zorgt natuurlijk voor enorm veel frustratie. Dit kan voorkomen worden door een goede laptop aan te schaffen. 

 

Bij BTO kun je zelf je Toxic Gaming laptop samenstellen. De standaardonderdelen van deze laptop bieden je een optimale game-ervaring. Daarnaast kun je de laptop nog volledig aanpassen aan jouw wensen en uitbreiden met verschillende accessoires. Geen haperende games meer!

 

Geluid

Multiplayer games spelen zonder te communiceren is in veel gevallen een no-go. Het is dan ook belangrijk dat je ook op afstand goed kunt communiceren. Dit doe je door ervoor te zorgen dat je goed geluid hebt. Een goede headset is hierbij van belang. Deze maakt jou goed verstaanbaar en zorgt ervoor dat je je vrienden goed kan verstaan. Het maakt hierdoor niet meer uit welke applicatie je gebruikt voor je communicatie, je bent altijd goed te verstaan. Miscommunicatie is nu in ieder geval niet meer de reden van een tegenslag!

 

Games

Bespreek vooraf welke games je wil gaan spelen. Heb jij bijvoorbeeld die game gekocht die net uit is? Dan is het wel belangrijk dat je vrienden diezelfde game hebben. En als je gamet met mensen die minder ervaring hebben, kun je de teams bijvoorbeeld door blijven wisselen. Jij en je beste vriend verslaan natuurlijk iedereen, maar of dat ook zo leuk is voor de rest van je vrienden? 

 

Houd rekening met deze 3 tips en geniet samen van de ideale gameavond. Veel plezier!

 

https://bto.eu/