Patrickstrijards.nl
Image default
Zakelijk

De nr. 1 locatie op de Veluwe voor uw vergadering, bijeenkomst en congres

Bent u zich aan het oriënteren op een locatie voor een zakelijke bijeenkomst? Dan profiteert u vast graag van de volgende faciliteiten:

  • Sfeervolle en multifunctionele zalen,
  • Centraal gelegen aan de A1,
  • Bovendien voorzien van alle moderne vergader- en congresfaciliteiten,
  • Met een totale capaciteit tot 330 personen?

Klinken deze bovenstaande faciliteiten als muziek in uw oren? Lees onderstaand dan meer over de mogelijkheden voor uw event.

Uw event op een zeer sfeervolle locatie op de Veluwe? Hotel Apeldoorn!

Gelegen tussen het Veluwse groen ligt het congrescentrum van Van der Valk Apeldoorn – de Cantharel. Op deze unieke locatie profiteert u van het beste dat de Veluwe te bieden heeft: een unieke vergaderruimte in Apeldoorn, op een centrale en goed bereikbare locatie terwijl u toch het gevoel ervaart dat u zich midden in de natuur bevindt. Dit unieke congrescentrum kenmerkt zich door 3 grote, sfeervolle zalen met een totale capaciteit van 330 personen. Bent u op zoek naar een geschikte vergaderlocatie? Dan heeft u keuze uit 14 vergaderlocaties met ieder een capaciteit variërend van 11 tot 100 personen. De zalen stralen luxe uit dankzij het verfijnde interieur en zijn uiteraard voorzien van alle moderne vergaderapparatuur. Tijdens de pauze kunt u gemakkelijk een luchtje scheppen door het balkon op te lopen of een wandeling te maken door het aangrenzende bos.

Wilt u een zaal huren in Apeldoorn? Bij Van der Valk Apeldoorn – de Cantharel profiteren uw gasten niet alleen van de ideale bereikbaarheid, maar parkeren zij uiteraard ook gratis. Daarnaast worden uw gasten gedurende uw event tevens in de culinaire watten gelegd. Het aangrenzende Van der Valk Hotel Apeldoorn beschikt namelijk over diverse culinaire mogelijkheden, van ontbijt-, lunch- en dinerbuffet tot diner à la carte. Wilt u de vergadering afsluiten in stijl? Bekijk dan de mogelijkheden voor een uitgebreid en hoogstaand diner bij Huisje James. Qua arrangementen zit u altijd goed, u heeft namelijk keuze uit standaardarrangementen en arrangement op maat gemaakt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw vergadering of congres? Het ervaren sales team staat bekend om haar betrokkenheid en zal er persoonlijk voor zorgen dat uw event of vergadering tot in de puntjes is verzorgd onze website:

https://www.vandervalkapeldoorn.nl/