Patrickstrijards.nl
Image default
Beauty en verzorging

Wilt u een borstvergroting uit laten voeren?

Een borstvergroting uit laten voeren is een serieuze operatie. Toch zijn de risico’s van deze ingreep niet zo groot, als u een borstvergroting in Antwerpen laat doen bij een specialist als Mediclinic. Of u nu kiest voor een subtiel en natuurlijk resultaat, of juist mikt op een opvallende boezem: met een borstvergroting kunt u uw zelfvertrouwen flink vergroten. Wilt u meer informatie over het laten uitvoeren van een borstvergroting? Lees dan verder.

Een borstvergroting in Antwerpen en omgeving

De borstvergroting is de meest bekende plastische ingreep. In overleg met de patiënt wordt de gewenste maat, vorm en stevigheid uitgekozen. Veel vrouwen kiezen voor een resultaat dat niet opvalt en natuurlijk overkomt. Wilt u een borstvergroting in Antwerpen uit laten voeren, dan kunt u dat het best door een erkend specialist laten doen. Wat gebeurt er tijdens de operatie, en hoe snel bent u weer hersteld?

De ingreep

Een borstvergroting lijkt misschien ingrijpend, maar dankzij de nieuwste technieken en materialen si de ingreep relatief eenvoudig en vrij van risico. De arts plaatst u geheel onder narcose, waarna tussen of onder het spierweefsel een siliconen nepborst wordt geplaatst. Zolang de operatie onder steriele omstandigheden plaatsvindt, is er zeer weinig kans dat er iets misgaat.

Herstellen van de borstoperatie

Na iedere operatie moet u herstellen en bijkomen. U kunt na de borstvergroting nog ongeveer een week lang pijn en last ervaren. Daarna gaat het herstel vaak snel, en kunt u binnen een à twee maanden de borstspieren weer gewoon belasten. Dat maakt de operatie dus relatief licht.

Denkt u over een borstvergroting in Antwerpen?

Een plastische operatie uit laten voeren doet u natuurlijk niet zomaar. Overweegt u plastische chirurgie, dan kunt u het best een afspraak maken bij een gerenommeerde kliniek. Als u de operatie door een professional laat uitvoeren, blijft de kans op complicaties zo klein mogelijk.

Gerelateerde artikelen

De beste schoonheidssalon van Hengelo

Uw jukbeenderen de gewenste vorm geven met behulp van fillers

Een doeltreffende behandeling van huidkanker in Arnhem