Patrickstrijards.nl
Image default
Zakelijk

Tablet houder kopen

Tablet houders zijn er in zoveel verschillende soorten en maten dat het als doorsnee gebruiker knap lastig kan zijn om de juiste tablet houder te kiezen. Om iedereen op het internet wat verder op weg te helpen zijn hier onder een aantal adviezen geschreven. Zo lees je de belangrijkste info over verschillende soorten tablet houders en waar je deze kan kopen. 

Tablet houder kopen

Tablet houder kopen? Dat kan! Afhankelijk van je wensen en hoe veel hulp en advies je nodig hebt bij het kiezen van de juiste tablet houder kan je op verschillende adressen terecht. 

De goedkoopste tablet houder zal je zeer waarschijnlijk tweedehands kunnen vinden. Marktplaats, EBay en AliExpress zijn hiervoor goede adressen. Hou er wel rekening mee dat de levertijden van AliExpress vaak veel langer zijn. Op EBay en Marktplaats is dit afhankelijk van de verkoper maar als deze in Nederland gevestigd is zou je er vanuit mogen gaan dat de levertijden in elk geval binnen de week blijven. 

Als consument heb je vaak wat extra hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste tablet houder. Omdat je er niet dagelijks mee bezig bent is het wel zo fijn om wat begeleiding te krijgen, bijvoorbeeld via live chat of via een keuzehulp. In dat geval is Coolblue een goede shop om je tablet houder te kopen. 

Zakelijke afnemers doen er verstandig aan om bij een echte specialist in te kopen. Specialisten zoals Tabletsolution.nl kunnen niet alleen maatwerk leveren maar kunnen bij groot inkopen meestal een prijsverlaging met je afspreken. Als consument is dat minder te doen gebruikelijk omdat je vaak maar één, hooguit twee tablet houders afneemt. 

  • Zakelijke klant? Kies dan voor specialisten zoals Tabletsolution.nl.
  • Wil je de goedkoopste tablet houder? Kies dan voor prijsvechters en tweedehands platforms zoals Marktplaats.nl.
  • Heb je wat extra hulp nodig en gebruik je de tablet voornamelijk privé? Kies dan voor consumenten platforms zoals Coolblue.nl.

Tablet houder muur

Tablet houders voor aan de muur zijn heel handig om je tablet aan bijna elk verticaal oppervlak te bevestigen. Dit soort houden noemen we ook wel de wand houder. Wand houders worden niet alleen gebruikt om je tablet te bewaren maar ook om het apparaat actief te gebruiken terwijl deze aan een muur bevestigd is. Binnenshuis bij consumenten vervangen tablets al vaak de traditionele thermostaat knop. In de plaats hiervoor komt vaak een tablet met daar op software gekoppeld aan een domotica systeem. 

Tablet houder auto

Tablet houders voor in de auto zijn de ideale reisgezel als het gaat om lange afstanden. Als je bijvoorbeeld met kinderen een lange reis maakt is het prettig voor zowel de kinderen als andere passagiers dat er een leuke serie of een film opstaat. De afleiding laat de tijd wat sneller voorbij gaan en zorgt voor een betere sfeer gedurende de hele reis. 

Ook voor de bestuurder kan een tablethouder de reis een stuk aangenamer maken. Navigatie systemen zijn niet in elke auto ingebouwd en telefoons zijn vaak net te klein om de navigatie goed te kunnen gebruiken. De beste oplossing hiervoor is een navigatie app zoals Google Maps of Waze op een tablet in combinatie met een tablet houder voor in de auto.