Patrickstrijards.nl
Image default
Gezondheid

Stijlvol op de werkvloer dankzij een unieke labjas

Voor het uitoefenen van bepaalde beroepen is het dragen van een labjas verplicht, aangezien het de hygiëne bevordert, evenals de persoonlijke veiligheid. Deze labjassen zijn alleen niet erg modieus of flatteus. WomenWorks wil daar verandering in brengen! Zij bieden namelijk een modieuze labjas aan, in diverse kleuren en maten. Zo kan jij er, ongeacht je beroep, altijd modieus bijlopen! En zeg nou zelf: wie wil dat nu niet?

Er zit altijd een passend exemplaar tussen

Bevorder de hygiëne en persoonlijke veiligheid en schaf een labjas van WomenWorks aan. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat de combinatie van polyester en katoen steviger en veiliger is dan enkel een vervaardiging uit 100% katoen. Dat is dan ook precies de reden dat WomenWorks labjassen aanbiedt die bestaan uit een combinatie van polyester en katoen. Dat is niet alleen veiliger en steviger, maar zit ook lekkerder. Daarnaast is de labjas in verschillende kleuren verkrijgbaar. Dit is leuk om mee op te vallen of om aan te doen wanneer je met kinderen werkt. De labjassen zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor er altijd een passend exemplaar voor je tussen zit!

Binnen enkele muisklikken is de labjas van jou

Wanneer je de perfecte labjas hebt gevonden, rest je alleen nog om hem te bestellen. Dit kan eenvoudig in de webshop, waar je binnen een aantal muisklikken al je bestelling kunt plaatsen. Er is keuze uit verschillende beveiligde betaalmethodes, waaronder iDEAL. Je hoeft niet lang te wachten tot je bestelling binnen is, aangezien ze zorgen voor snelle levering. Wanneer de labjas die jij voor ogen hebt op voorraad is, heb je hem zelfs al binnen één of twee werkdagen in huis. Heb je vragen of wil je meer weten over WomenWorks? Neem dan gerust contact met ze op. Ze beantwoorden de vragen die je hebt graag.

https://www.womenworks.nl/