Patrickstrijards.nl
Image default
Aanbiedingen

Refurbished is zo goed als nieuw

Vaak zijn ze een stuk duurder dan soortgelijke smartphones, maar de gebruikers zweren bij de iPhone. Qua gevoel, gebruik en design blijft de iPhone onovertroffen. Het lijkt in alles ook de ‘kunst van het weglaten’ te zijn. Geen overbodige apps of raar design. Alles moet in dienst staan van de eenvoud van het toestel. De eenvoud is er, maar de prijs is er ook. Deze is vaak erg hoog en een echt afdankertje die de uitstraling van Apple niet heeft wil je ook niet. Wil je bij je merk Apple blijven dan moet je dus flink in de buidel tasten, tenzij je kies voor een refurbished telefoon.

iPhone zitten niet vol met zogenaamde bloatware

Een van de nadelen bij het gebruik van een Android telefoon (ook als je een Google fan bent), is het feit dat ze vanuit de fabriek vol zitten met Apps die je niet gebruikt of nodig hebt. De toevoeging van deze apps maken Android apparaten vaak al na enige tijd een stuk trager en slokken veel van je beschikbare geheugen op. Op het begin lijkt dit geen probleem, maar na enige tijd ga je dit toch zeker merken. En ja op de iPhone zitten ook vooraf geïnstalleerd apps, maar deze zijn vaak te verwijderen. Dat in tegenstelling bij die van Android telefoons.

Duur met een hoge restwaarde

De prijzen van de nieuwste iPhones zijn al enige tijd over de €1.000,-. Dit leek altijd een fictieve grens waar onder gebleven werd, maar nu niet meer. Duur is het zeker, maar je krijgt er natuurlijk ook een prachtig stijlvol en top kwalitatief apparaat voor terug. Je merkt dat iPhone gebruikers veel langer met hun smartphone doen dan de zogenaamde dump telefoons, welke vaan op Android draaien. De hoge aanschafwaarde vervalt dan als je ‘m uitsmeert over de jaren waarin je de telefoon gebruikt. De restwaarde van iPhones zijn daarbij ook erg hoog. Na een aantal jaren krijg je nog steeds een fors bedrag terug voor je telefoon bij verkoop en voor een scherpe prijs kun je dan een nieuwer model refurbished iPhone terug kopen. Ook worden ouderen modellen vaak langer ondersteund door Apple met software updates, dit maakt de iPhone daarbij ook een veilige keuze. Zeker in tijden van massala hacks.

Volledig gereviseerd

Dankzij de hogere restwaarde van een iPhone is compleet reviseren (refurbished) een goede aankoop zijn. Reviseren betekend het weer zo goed als nieuw maken en niet alleen telefoons worden op deze manier weer in tiptop conditie gebracht, ook motoren zoals bij de Formule 1 worden vaak compleet gereviseerd. Tweedehands is het dus zeker niet want alles wordt compleet overhoop gehaald en gecontroleerd op veel punten om een zo goed als nieuwe iPhone af te leveren. Coolmix.nl doet dit voor iPhones, iMacs, MacBooks en ook Samsung Galaxy smartphones. Devices die nog in goede staat zijn worden compleet vernieuwd, vaak in zowel innerlijk als uiterlijk waardoor het toestel gloednieuw oogt en voelt. Een nieuwe iPhone kost zomaar 50% meer dan een refurbished iPhone waarbij je het verschil dus niet eens ziet tussen nieuw en gebruikt. De keuze in toestellen is erg groot en in elke opzicht hoeft de refurbished telefoon niet onder te doen voor die van een Apple dealer. Ook over garantie hoef je je niet druk te maken, want dit bedraagt 2 jaar. Voor de zekerheid en lange levensduur die je krijgt van een refurbished iPhone is de aanschaf ervan een no-brainer.

Magic Mouse 2 als accessoire

Kijk ook eens naar de parel onder de muizen en maak je setup thuis of werkplek helemaal af met een Magic Mouse 2 van Apple. Deze topper is beschikbaar in zilver (wit) en space grey. Er zijn geen systeemvereisten nodig voor deze muis en je hoeft ook niet in het bezit te zijn van een Mac computer. De muis werkt namelijk gewoon op bluetooth waardoor je aan elke willekeurige computer of laptop kunt connecten. Shop de Magic Mouse 2 bij Kabelmix.