Natuurlijk en gezond haar met Aveda producten

U verzorgt uw haar op natuurlijke wijze met Aveda producten. Dit zijn hoogwaardige verzorging- en stylingproducten, die ontwikkeld zijn op basis van bloemen- en plantenextracten en bestaan uit natuurlijke ingrediënten. De haarproducten zijn vrij van siliconen en hebben een heerlijke, luxe geur. Aveda producten bestelt u gemakkelijk in de webshop van La Ligne, zodat u ook thuis kunt genieten van professionele haarverzorging. La Ligne Coiffures heeft naast een webshop twee vestigingen, waar u een duurzame kappersbehandeling kunt ervaren. De salons werken uitsluitend met natuurlijke producten, die goed zijn voor uw haar en voor het milieu.

Verzorgen, voeden en stylen

Aveda producten zijn er zowel voor het verzorgen als het stylen van uw haar. In de eerste plaats kunt u kiezen voor een shampoo die geschikt is voor uw haartype om uw haar te reinigen en te vitaliseren. Er zijn onder andere Aveda shampoos voor dun en beschadigd haar, voor gekleurd en grijs haar en voor krullend haar. Om uw haar te voeden, kiest u een Aveda conditioner of haarmasker met rijke ingrediënten. Sommige daarvan hoeft u niet eens uit te spoelen, zodat uw haren lange tijd worden verzorgd. Tot slot heeft u keuze uit diverse professionele stylingproducten om uw haar langdurig in model te houden en een prachtige glans en volume te geven. In de webshop van La Ligne vindt u een uitgebreid aanbod Aveda producten voor alle haartypes.

Snel en gemakkelijk bestellen

La Ligne maakt het u gemakkelijk. In de webshop bestelt u eenvoudig de Aveda producten van uw keuze en betaalt deze met iDEAL. Vanaf twee bestelde producten profiteert u van een aantrekkelijk oplopende korting. De Aveda producten worden gratis bij u thuisbezorgd, zodat u tussen de kappersbezoeken door kunt blijven genieten van professionele haarverzorgingsproducten. La Ligne staat voor natuurlijke haarverzorging, zowel bij de kapper als thuis. In de salons in Gorinchem en Hardinxveld kunt u plaatsnemen in de stoel van deze groene kapperszaak om een duurzame kappersbehandeling te ondergaan met de producten van Aveda.

https://www.laligne.nl/