Met particuliere ouderenzorg bent u verzekerd van een fijne oude dag

Met het klimmen der jaren kan het gebeuren dat u aangewezen bent op goede particuliere ouderenzorg. Het is fijn om te weten dat deze zorg dan ook beschikbaar is. In een gezellig en kleinschalig particulier verpleeghuis kunt u een appartement huren en tegelijk profiteren van alle goede zorg die hier geboden wordt. Particuliere ouderenzorg wordt steeds meer aangeboden omdat meer ouderen, dan wel hun familie, prijs stellen op goede verzorging in de laatste levensfase. U kunt hiervoor terecht op verschillende locaties in heel Nederland. Vanwege het kleinschalige karakter van deze zorg is het wel zo dat er vrijwel altijd een wachtlijst is.

Kies voor goede zorg op uw oude dag

Als u uw hele leven hard gewerkt heeft en hopelijk van mooie pensioenjaren heeft mogen genieten, dan is het fijn te weten dat er goede particuliere ouderenzorg beschikbaar is op het moment dat zelfstandig wonen niet meer mogelijk is voor u. U kunt hiervoor terecht in een particulier verpleeghuis op mooie locaties in geheel Nederland. U bewoont hier een eigen appartement met eigen sanitair en een aparte slaapkamer. U kunt deelnemen aan activiteiten en u kunt, als u dat gezellig vindt, de maaltijden in de gezamenlijke woonkamer nuttigen. Maar als u liever op uw eigen kamer eet, dan kan dat natuurlijk ook. Er is altijd een ervaren verpleegkundige aanwezig om u de juiste zorg te kunnen bieden. Het personeel heeft voldoende tijd voor u, ook voor een praatje of andere niet directe zorggerelateerde zaken.

Waar kan ik terecht voor een mooie laatste levensfase?

Als u niet meer zelfstandig kunt blijven wonen, dan kunt u bij Compartijn terecht voor goede particuliere ouderenzorg. Zij hebben op verschillende locaties in Nederland een mooi en ruim opgezet particulier verpleeghuis. U kunt hier ook vooraf een kijkje gaan nemen om te beoordelen of u er zou willen wonen. Als u dit zelf niet meer kunt, dan kan uw familie dit natuurlijk ook doen. U vindt alle informatie over de geboden zorg en over de verschillende locaties op de website. Hier vindt u ook de contactgegevens als u een afspraak wilt maken of behoefte heeft aan meer informatie.