Mediator ondersteunt u en uw kinderen tijdens een echtscheiding

Mensen die gaan scheiden, vragen zich vaak af wat er nu met de kinderen zal gebueren. Gelukkig is dat een van de vele vragen waar Scheiden doe je samen antwoord op heeft. Als er kinderen betrokken zijn bij de echtscheiding met uw toekomstige ex-partner zorgt de mediator voor de juiste ondersteuning. Dit scheidingsbemiddelingsbedrijf heeft een eigen kindercoach, die ervoor zorgt dat kinderen goed worden begeleid tijdens een echtscheiding. Ook als u het uw kinderen nog niet verteld heeft van uw echtscheiding, voorziet de mediator u graag van persoonlijk advies. Vertel de kinderen zelf dat u gaat scheiden en maak uw kinderen duidelijk dat het absoluut niet hun schuld is. Meer adviezen vindt u op de website van Scheiden doe je samen.

Waarom schakelt u een mediator in bij een echtscheiding?

ER volgt een vervelende periode wanneer u en uw partner hebben besloten de relatie te beëindigen en te gaan scheiden. Het is fijn als u dan de nodige ondersteuning ontvangt. Scheiden doe je samen is een professionele en ervaren mediator die voor u klaarstaat tijdens uw echtscheiding. Deze specialist in scheidingsbemiddeling zorgt ervoor dat u het proces van scheiden met respect voor elkaar kunt afwikkelen. Dit gebeurt op basis van gelijkwaardigheid en met behulp van een professionele onafhankelijke deskundige die u door het proces heen leidt. Kies daarom voor een deskundige en bekwame begeleiding bij deze mediator.

Heeft u kinderen die u zo min mogelijk wilt schaden bij de echtscheiding? Uiteraard staan eventuele kinderen bij deze scheidingsbemiddelaar voorop.

Maak een afspraak met de mediator voor hulp bij uw echtscheiding

Heeft u besloten te scheiden van uw partner? Wilt u de hulp inschakelen van en neutrale mediator om u daarbij te helpen? Scheiden doe je samen helpt u om deze turbulente tijd door te komen. Naast het creëren van een heldere communicatie tussen u en uw partner, spelen eventuele kinderen ook een belangrijke rol. Zo beschikt deze scheidingsbemiddelaar over een ervaren kindercoach, die een compleet begeleidingstraject voor kinderen mogelijk maakt. Zowel u als uw kind kan na een echtscheiding terecht bij deze mediator. Wilt u weten wat de scheidingsbemiddelaar voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een kennismaking op kantoor of bij u op locatie. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Samen met u wordt gekeken of het klikt en eventuele vragen worden beantwoord.