Hoe zit het met de veiligheid van de software voor uw advocatenkantoor?

Gebruikt u software om de dagelijkse gang van zaken binnen uw advocatenkantoor wat gemakkelijker te maken? Dan is het belangrijk dat u kiest voor een software waar veilig wordt omgegaan met uw gegevens. Kies daarom voor de software van AdvocaatCentraal. Met de software van deze specialist weet u zeker dat uw gegevens altijd veilig zijn. Dit garanderen zij door het gebruik van een versleutelde verbinding en door het werken met een ISO gecertificeerde provider. Daarnaast kiest u zelf wie er toegang krijgt tot deze software voor uw advocatenkantoor. De software wordt regelmatig automatisch geüpdatet, waardoor uw gegevens beveiligd blijven tegen de nieuwste bedreigingen.

Met deze software voor een advocatenkantoor wordt declareren snel en eenvoudig

Heeft u er ook zo’n hekel aan om de administratie bij te houden? Met gebruiksvriendelijke software voor uw advocatenkantoor weet u zeker dat de administratie een stuk gemakkelijker wordt. Zijn de gegevens goed ingevuld? Zijn de ingevoerde gegevens wel van de desbetreffende klant? En ben ik niemand vergeten? Dit zijn zomaar wat vragen die opspelen als u een bedrag moet declareren. Deze vragen zijn verleden tijd als u de software voor een advocatenkantoor gebruikt van AdvocaatCentraal. De software van deze specialist is zo ontworpen dat u in slechts enkele muisklikken de gewenste gegevens op uw scherm heeft én dat u gemakkelijk uw declaraties kunt indienen en versturen. Met deze software houdt u meer tijd over voor de echt belangrijke taken: het uitvoeren van de advocatuur.

Gebruik de software voor uw advocatenkantoor ook mobiel

Bent u eigenaar van een advocatenkantoor en bent u daardoor veel onderweg? Of heeft u wellicht medewerkers in dienst die er vaak op pad gaan om een klant te bezoeken? Dan is het handig als uw administratiesoftware hierop is aangepast. Wilt u gegevens invoeren of opvragen bij de klant via een tablet? Of wilt u even snel uw gegevens inzien op uw mobiel? Met de software voor uw advocatenkantoor van AdvocaatCentraal werkt u eenvoudig vanaf mobiele apparaten, en dat is altijd veilig. Door onze versleutelde verbindingen en het werken met een ISO gecertificeerde provider, weet u zeker dat de software voor uw advocatenkantoor ook op mobiele apparaten veilig werkt.