Patrickstrijards.nl
Image default
Gezondheid

Ga voor blijvend gewichtsverlies onder begeleiding van een diëtist in Den Haag

Er zijn vele mensen die jaarlijks meerdere keren proberen om af te vallen. Soms lukt het ze om een paar kilo’s te verliezen, die er in de weken erna gewoon weer bij komen. Met een diëtist van Gezond Leven Diëtisten in Den Haag zal het zou wél lukken om blijvend te gaan afvallen. De diëtisten helpen jou graag op weg naar een gezondere levensstijl die goed vol te houden heeft. Maak een afspraak bij deze diëtistenpraktijk en start met een van de vier programma’s die de diëtisten van deze praktijk jou kunnen aanbieden. Voor welk van de programma’s kies jij?

Eet bewuster door alles wat je leert tijdens mindful eten

Eet jij routinematig allerlei dingen gedurende de dag, maar weet jij aan het eind van de dag niet meer wat je nou allemaal hebt gegeten? Dan is mindful eten bij uitstek het geschikte programma voor jou. Tijdens dit programma staat een goede relatie met eten centraal. Je leert bewuster eten, dankzij een diëtist in Den Haag, waardoor je zeker zult afvallen. Na dit traject eet jij alleen nog dingen waar jij op dat moment écht behoefte aan heeft en stop je met eten, zodra je lichaam aangeeft genoeg te hebben.

Maak een gesprek voor een consult

Meld je aan om blijvend te afvallen onder begeleiding van een diëtist van Gezond Leven Diëtisten in de praktijken in Den Haag of Voorburg. Het is ook mogelijk om de consulten bij jou thuis of online te laten plaatsvinden, bijvoorbeeld als jij niet in de gelegenheid bent naar de praktijk te komen. Heb je nog vragen over mindful eten of een van de andere programma’s van deze diëtistenpraktijk? Neem dan gerust contact op met de praktijk en stel je vragen aan de aanwezige medewerker. Neem de stap naar een gezonder leven. Je zult zeker geen spijt krijgen van deze keuze!