Patrickstrijards.nl
Image default
Gezondheid

Een revalidatiebehandeling onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut in Kaatsheuvel

Heeft u recentelijk op de intensive care gelegen en bent u nog aan het revalideren? Zou u graag persoonlijke en deskundige hulp ontvangen van een PICS therapeut, welke u begeleidt naar een verder herstel? Bij Fysio Loon op Zand kunt u terecht voor een afspraak met een PICS therapeut. Deze ondersteunt en begeleidt u persoonlijk en voorziet u van een behandeling op maat. De fysiotherapeut nabij Kaatsheuvel heeft gedegen kennis in huis en de juiste ervaring op zak, om u een zo waardevol mogelijke en effectieve behandeling te kunnen bieden. Ontdek wat deze fysiotherapeut voor u kan betekenen.

Nazorg voor ex-patiënten van de intensive care

Bent u ernstig ziek geweest of heeft u dringend medische zorg nodig gehad? Dan is de kans groot dat het noodzakelijk was dat u voor een bepaalde tijd op de IC moest verblijven. PICS, ofwel het Post Intensive Care Syndroom, is een verzamelnaam voor de verschillende klachten die patiënten kunnen ervaren na dat zij zijn opgenomen op de intensive care. Een opname in deze omgeving kan zeer traumatisch zijn en mentale en/of fysieke klachten als gevolg hebben. Heeft u geleden aan het coronavirus? Of heeft u een andere heftige, intense ervaring achter de rug en heeft u behoefte aan professionele hulp? Fysio Loon op Zand is een fysiotherapeut in de buurt van Kaatsheuvel welke u ondersteunt in uw revalidatieperiode. Samen met u stelt een zorgexpert een behandelplan op maat voor u op, afhankelijk van uw klachten, uw voorkeuren en de uiteindelijke doelen die u met de behandeling wilt bereiken.

Maak online een afspraak

Fysio Loon op Zand, dé fysiotherapeut nabij Kaatsheuvel, biedt u graag de juiste zorg en zet alles op alles om uw herstel zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Heeft u interesse in de diensten van deze zorginstelling? Schroom dan niet en neem direct contact op. Vul het afspraakformulier in, deze vindt u op de website, of neem telefonisch contact op.