Een particulier verpleeghuis zonder verborgen kosten

Verpleeghuizen willen nog wel eens extra kosten in rekening brengen voor zorg of andere zaken. Bij Compartijn betaalt u een totaalprijs. En de u kunt de appartementen geheel naar eigen wens inrichten! In dit particulier verpleeghuis wordt u volledig ontzorgd op het gebied van financiën, zorg en onderhoud aan uw appartement. U betaalt bij deze specialist in particuliere ouderenzorg enkel zelf uw zorgpremie en eventuele eigen bijdragen. De medewerkers van het particulier verpleeghuis zorgen ervoor dat alle andere financiële zaken voor u uit handen genomen worden. De prijs die u aan Compartijn betaalt, bevat het wonen, televisie en internet, gemeentelijke belastingen, de diensten van de klusjesman en eten en drinken voor u en uw gasten.

In dit verpleeghuis voor particuliere ouderenzorg heeft u medisch-specialistische zorg op afroep

Een verzorgingstehuis heeft natuurlijk altijd zorgprofessionals op stand-by staan, mocht er iets gebeuren. Medische specialisten vallen hier in de regel niet onder. Maar als u kiest voor een particulier verpleeghuis als Compartijn, profiteert u van medisch-specialistische zorg op afroep. En dat 24 uur per dag en 7 dagen per week. Zo krijgt u particuliere ouderenzorg, die volledig bij uw behoeften aansluit. De ervaren medewerkers van Compartijn helpen u ook met verpleging en uw persoonlijke verzorging, en dat allemaal in uw appartement dat gevestigd is in ons particulier verpleeghuis. Heeft u zorg nodig in het ziekenhuis of bij een specialist op locatie? Geen probleem! U wordt altijd gebracht en deskundig begeleidt tijdens deze afspraken.

Verblijven in een particulier verpleeghuis hoeft niet duurder te zijn dan een traditioneel verpleeghuis

Wist u dat particuliere zorg afgestemd is op de persoonlijke levensstijl van een hulpbehoevende? Wel zo prettig wanneer thuis wonen echt niet meer gaat. Er zijn tal van regelingen en subsidies die ervoor zorgen dat het profiteren van particuliere ouderenzorg en het wonen in een particulier verpleeghuis niet duurder hoeft te zijn dan het wonen in een traditioneel verpleeghuis. Zo wordt verpleging, persoonlijke verzorging en hulp bij het huishouden vergoed door de Weg Langdurige Zorg in de vorm van een persoonsgebonden budget. Deze dient u zelf aan te vragen, maar daar helpen de medewerkers van Compartijn u uiteraard graag bij. Daarnaast heeft de overheid een stimuleringsregeling voor particulier wonen in een verpleeghuis in de vorm van ‘Lage Eigen Bijdragen’ bij het CAK.