De voordelen van Modafinil

De voordelen van modafinil zijn in het afgelopen decennium veel en uitgebreid onderzocht. Gedeeltelijk is dit te wijten aan de militaire en regeringsbelangen in modafinil als een hulpmiddel voor soldaten en piloten die zich bezighouden met gevechtsactiviteiten onder omstandigheden waarin de slaap is achtergebleven.
Volgens meerdere onderzoeken is er een significante afname van vermoeidheid bij gebruik van modafinil. Gebruikers die slaapgebrek ervaren of hyperinsomnia hebben, merken dat hun mentale prestaties toenemen na het gebruik van modafinil (of de nadelen worden ontkracht).

Een ander voordeel van modafinil staat in verband met algemene cognitieve vaardigheden. Modafinil kan de cognitieve vaardigheden verbeteren, die worden gemeten aan de hand van de reactietijd, het werkgeheugen en andere tests. Hoewel de voordelen voor niet-slaapgestoorde individuen minder zijn, ligt het voor de hand dat gezonde volwassenen nog steeds cognitieve voordelen merken bij het gebruik van modafinil.

Modafinil versus Adderall
Een van de populaire toepassingen van modafinil is als alternatief voor Adderall. Bij het vergelijken van modafinil versus Adderall zijn subjectieve ervaringen niet de enige gegevenspunten. Het leger heeft veel wetenschappelijke studies gebruikt om het verschil te zien tussen modafinil en amfetamines.
In één van de onderzoeken werkten militairen 64 uur achtereen met modafinil of amfetamine. Binnen de twee nachten zonder slaap kon de modafinil een achteruitgang in stemming en cognitie op dezelfde manier als de amfetamine voorkomen. Modafinil wordt echter grotendeels als veiliger en duurzamer beschouwd dan Adderall of amfetaminen.
In een ander onderzoek werd modafinil gebruikt om methamfetamine verslaafden met groot effect te behandelen. Het verbeterde het werkgeheugen en de cognitie bij patiënten die verslaafd waren, hoewel dit geen positief effect had op de reactietijd. Het kan dus een nuttige oplossing zijn voor het afkicken van Adderall.

Tot slot, wanneer men weet dat 11% van de Amerikaanse kinderen momenteel op amfetamine gebaseerde receptgeneesmiddelen neemt, is het de moeite waard om te zien hoe modafinil voor kinderen en ADD / ADHD wordt vergeleken. Een onderzoek bij kinderen die modafinil gedurende 6 weken gebruikten, vond een verbetering van 48% plaats in ADHD-symptomen (zoals onoplettendheid, hyperactiviteit en cognitie).

Bijwerkingen van Modafinil
Krachtige noötropica en slimme medicijnen hebben vaak bijwerkingen. De bijwerkingen van modafinil houden vaak verband met de eetlust. Veel mensen ervaren minder eetlust wanneer ze modafinil nemen, wat soms leidt tot gewichtsverlies. Hoewel dit voor sommigen als een positief voordeel van modafinil kan worden beschouwd, is het toch een bijwerking van het geneesmiddel.

Prijzen vergelijken Modafinil Nederland

 

http://modafinil-kopen.nl/prijzen-online/