Patrickstrijards.nl
Image default
Aanbiedingen

Bouwkranen, wat voor soorten zijn er en welke past bij mij?

Zit u in de bouw en bent u op zoek naar een kraan die hulp biedt bij uw werkzaamheden? Weet u nog niet zeker welke kraan u wilt en u wilt er iets meer informatie over? Dan bent u hier op de goede plek! Lees meer over welke soorten kranen er zijn, wat ze u kunnen bieden en welke kwaliteiten ze hebben.

Soort 1: kolomzwenkkraan

Één kolomzwenkkraan kan op iedere locatie van uw magazijn geplaatst worden, door dit voordeel wordt deze kraan gezien als een all rounder op het gebied van hijskranen. De kraan wordt bevestigd met een soort anker In de vloer waardoor hij niet kan omvallen van zijn plek. Hier is specifiek voor gekozen omdat in kolomzwenkkraan zeer hoge gewichten kan tillen. Gemiddeld kost een kolomzwenkkraan ongeveer iets over de € 2.000 gemiddeld. Afhankelijk van de werkzaamheden die in uw magazijn dienen gedaan te worden, is deze hijskraan wellicht de juiste oplossing.

Onderstaande zijn nog een aantal voordelen van deze machine:

v  Laadvermogen van 30 tot 2000 kg

v  Uitlading van 2 tot 7 meter

v  Kolomzwenkkraan met 180° – 270° zwenkbereik (360° is aanvraag vaak mogelijk via aanvraag bij bedrijven)

v  Meestal inclusief vaste montageplaat, stroomtoevoer en loopkat

v  Zeer soepel lasten verplaatsen door rolweerstand van 1%

v  Eenvoudig zelf te monteren

Soort 1: Een elektrische takel

Wellicht is uw magazijn niet heel erg groot en is het gewicht wat getild moet worden toch niet al te licht, in dit geval zou een elektrische takel voor u de oplossing kunnen zijn. Een elektrische takel wordt vaak op meerdere plekken gebruikt als bijvoorbeeld: theater, werkbouwtuig en de automobiel industrie. De hefhoogte van de takel wordt bepaald door de ketting die eraan vastzit. Wist u dat zulke takels zelfs op 100 m afstand bestuurbaar zijn? Dit komt door de draadloze afstandsbediening die geleverd wordt met de elektrische takel. Deze takelsoort kan gebruikt worden als een mobiele takel en hij kan bevestigd  worden op een vaste plek.

De voordelen:

v  Hoge productiviteit

v  Een hoge laadcapaciteit

v  Veelzijdig

v  Duurzaam

https://www.adaklein.nl/kolomzwenkkraan/