Patrickstrijards.nl
Image default
Aanbiedingen

Bereid je caravan voor op het festivalseizoen!

Nog een paar maandjes en dan gaat het festivalseizoen weer beginnen. Heerlijke muziek, een zonnetje, een drankje in je handen en losgaan met je vrienden. Sommige festivals duren het hele weekend waarbij je kunt overnachten op de festivalcamping. Veel festivalgangers overnachten in een tent, maar een groot deel komt met de caravan. En niet zomaar een caravan… Het zijn vaak de meest unieke exemplaren die helemaal zijn versierd als een echt kunstwerk. 

Versier de binnenkant van de caravan met plakfolie

Misschien is jouw festivalcaravan al een prachtig exemplaar aan de buitenkant met mooie graffiti of andere kunstwerken, de binnenkant mag er ook uniek en spectaculair uitzien. Een caravan is niet zo makkelijk te schilderen of behangen als een huis, maar er zijn tal van andere mogelijkheden om jouw caravan aan te kleden. Denk bijvoorbeeld eens aan plakfolie. Met plakfolie kun je heel gemakkelijk kastdeurtjes, lades, meubels en ramen beplakken. Daarnaast is de folie verkrijgbaar in tal van prints en kleuren waardoor je jouw caravan echt helemaal naar je eigen smaak kunt beplakken. Op www.plakfoliewebshop.nl vind je het grootste assortiment aan plakfolie en raamfolie en bestel je heel gemakkelijk jouw folie in de gewenste afmeting. 

Thema caravan met plakfolie

Wat is nou leuker dan de binnenkant van je caravan te stylen in een betaald thema. Folie en accessoires kun je op elkaar afstemmen waardoor het één geheel wordt. Hier een aantal voorbeelden voor een leuk thema in je caravan:

  • Jaren 80 thema: beplak de kastdeurtjes en lades met glitterfolie die verkrijgbaar is in verschillende kleuren zoals goud, roze, koper, zwart, blauw en rood. Koop leuke accessoires in retro stijl zoals een broodrooster, lampenkappen, waterketel en denk ook aan verschillende kleuren. 

  • Roze thema: kies verschillende kleuren roze plakfolie in verschillende structuren en beplak alles wat er te beplakken valt. Koop roze kunstbloemen en andere accessoires om het nog verder in het roze aan te kleden

  • Jungle thema: er is heel veel leuk plakfolie in jungle thema te koop zoals dierenprints en groene jungle bladeren. Wissel deze af en plaats mooie groene kunst (hang)planten en hang een gewei of dierenkop aan de muur.

  • Flamingo thema: beplak meubels of kastdeuren met roze plakfolie of folie met roze flamingo’s. Qua accessoires kun je kiezen voor plastic flamingo’s en alles wat roze is en veren heeft.

Er zijn tal van ideeën voor een thema en niets is te gek. Voor het festival seizoen geldt: hoe gekker hoe beter dus je kunt je helemaal uitleven. Deze zomer kom jij met je caravan in stijl naar elk festival!

https://www.plakfoliewebshop.nl/